"Mert a tánc mindenkié"...

Tóth Sára-TáncRehabilitáció

Nem csak adni jó (második rész)

2018. augusztus 27. - TáncRehabilitáció

A legutolsó bejegyzésemből kiderült, hogy mire gyűjtött a Magyar TáncRehabilitációs Alapítvány, valamint, hogy meghívást kaptunk egy rendezvényre a Kempinszki Hotel Blue Fox bárjába. Most erről fogok írni nektek, hogy milyen élményben volt részem.

mil_4303.jpg

Mi előbb érkeztünk meg a rendezvényre ,hogy berendezhessük marketing eszközeinkkel a termet. Ugyanis pár héttel ezelőtt a Reklámeszköz.hu felajánlott az alapítványunk számára ingyen egy roll up-ot, valamint kedvezményes áron egy pultot is.

38933051_2107356229295307_5865596716857688064_o.jpg

Ők is meghívást kaptak a rendezvényre és készítettünk közös képet a vezetőséggel. :) Fantasztikus érzés olyan embereket megismerni, akik hisznek bennünk és önzetlenül segítenek, mert úgy gondolják, hogy a társadalmi vállalkozások az emberiséget szeretnék megsegíteni. A hátrányosabb helyzetben lévőknek esélyt teremteni, hogy mindenki nagyobb egyenlőséggel indulhasson az életnek.

mil_4356.jpg

(Közös kép Laskay Évával aki-ügyvezetője a Marketingeszköz cégnek)

Szépen lassan elkezdtek megérkezni a vendégek és a bejáratnál borítékokat osztogattak a szervezők, ezeket mindenki magánál tartotta a rendezvény végéig. 

Az esemény este 6-kor kezdődött a bárban, a rendezvény apropója az volt, hogy Schmuck Andor és Tóth Ádám szerződést kötött és új rádióműsort indítottak. Mindannyiunk előtt aláírták a szerződésüket, majd meghívtak bennünket egy pohár pezsgőre. Vendégek közt feltűnt Fodor Zsóka, Csócsesz, és Komáromi Pisti.

mil_4361.jpg

A közös koccintás után Andor megkért mindenkit, hogy vegyék elő a borítékot, majd a következőt mondta:

-„Bizonyára érkezésükkor kaptak egy borítékot, legyenek szívesek és nyissák ki, mint láthatják üresek, tekintettel arra, hogy az alapítványt alig egy hónapja hívták életre, így a szervezet összes vagyonát láthatják a boríték belsejében. Most arra kérném Önöket, hogy támogassák meg annak érdekében, hogy megvehessék a pom-pomokat és táncterápiában részesülhessenek az idősek és fogyatékkal élők, hiszen fontos,hogy növeljük az emberek egészségtudatát, kortól ,nemtől, mozgás és értelmi korlátozottságtól függetlenül. Ha tehetik tegyenek a borítékba annyi összeget, amennyit feltudnak ajánlani” 

Közben elmesélte, hogy rólam és az alapítványról melyek a legfontosabb tudnivalók, ezeket azok ,akik rendszeresen olvassák a blogomat , pontosan tudják. ( Hogy külföldön elvégeztem egy táncterapeuta képzést, hogy ennek a képzésnek a honosításával foglalkozom, hogy jelenleg az ELTE-Bárczi Gusztáv egyetemén mozgásterapeutának tanulok, hogy több szervezetnél tanítok és hírdetem, hogy a mozgás és a tánc mindenkié, valamint, hogy számomra se volt könnyű, hiszen többszörös diszes vagyok, vagyis nehezen tudok, helyesen írni, olvasni és számoln, mégis elvégeztem már egy főiskolai képzést 2015-ben a Wesley Jánis Főiskolán)

Nagyon köszönöm és hálás vagyok, hogy az első nagyobb szabású rendezvényünk az alapítvánnyal sikerrel zárult. A következő héten nagy izgalommal elmentem egy nagyival (aki nem szerette volna vállalni az arcát, ) és kipróbáltuk a boltban, hogy melyiket tudja a legkönnyebben megfogni és mozgatni. A felajánlott összegekből meg tudtuk venni a pom-pomokat és már meg is tartottam az első olyan órámat, ahol pom-pomokkal táncoltunk.:) 

39121313_2110555952308668_6687909192549793792_n.jpg

Szerintem a képek és a videó magukért beszélnek.

Szeretnék köszönetet mondani a résztvevőknek és adakozóknak:

dr Bertóti Andrea és dr Snóbli József
Feliczi Katalin és Feliczi Krisztián
dr Szűcs Zsuzsa
Varga-Metzger Melinda
Andrejszky Tibor
Csocsesz
dr Komáromi István
Koré Károly
Kovács Beáta
Radu Molar
Tóth Ádám
Tóth Sándor
Vigh Sándor

Magyar TáncRehabilitációs Alapítvány 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tancrehabilitacio.blog.hu/api/trackback/id/tr5014205153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása