"Mert a tánc mindenkié"...

Tóth Sára-TáncRehabilitáció

A megosztás segítség a támogatás öröm, én mind kettőt köszönöm

2018. augusztus 30. - TáncRehabilitáció

A Tánc Mindenkié Magyar TáncRehabilitációs Alapítvány folytatja gyűjtését. 

Legutoljára arról olvashattatok, hogy pom-pomokra gyűjtöttünk és meg is vettük őket. Nagyon hálásak vagyunk az adakozóknak. Hoztam is nektek egy videót ami jól látszik, mennyire élvezik a nagyik ezeket az eszközöket.

Most pedig lendülettel ismét folytatjuk a gyűjtést, jelenleg 100.000-ft-ra lenne szükségünk annak érdekében, hogy megtudjuk venni az eszközöket. Szükségünk lenne 15-darab soft ball labdára, 6 darab maracas-ra ( rumbatök) és 15 darab különböző erősségű gumiszallagokra, ezeket összeadtuk és megnéztük különböző oldalakon, sajnos 100.000 ft alatt nem jönne ki a kellékek ára.

maracas.jpg

soft_ball.jpggumiszalag.jpg

Szeretnénk olyan táncos fejlesztő órákat tartani a Down-Alapítványnál és több idősek otthonában, hogy professzionálisan megfelelő eszközökkel tudjuk fejleszteni a különböző nehézségekkel élő embereket. Ahogyan azt az alapítvány hírdetni szokta, a Tánc és a mozgás mindnekié és szeretnénk elterjeszteni azt a gondolatot, hogy az egészéghez minden embernek joga van kortól, nemtől és korlátozottságtól függetlenül. 

mil_1523_1.jpg

Ehhez szeretnénk kérni a támogatásotokat: Számlaszám: Magnet Közösségi Bank: 16200247-10005680

Nekünk pár száz ft is számít, ha anyagi forrásal nem tudod támogtani kérlek egy megosztással tedd. 

Köszönettel: Magyar TáncRehabilitációs Alapítvány

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tancrehabilitacio.blog.hu/api/trackback/id/tr2714212309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása